Наши партнеры

MenuDrogba sendte Chelsea til Moskva efter forlænget spilletid

Champions League

Efter et dramatisk opgør er Chelsea i finalen. Drogba blev den store helt med to scoringer.

Chelsea lagde kampen ud med et kæmpe pres, men alligevel var det holdet fra Beatles-byen der havde kampens første chance, da Torres blev spillet fri i venstre side på en Liverpool-kontra, men Cech gjorde vinklen lille og reddede flot bolden.

Få minutter senere var det Chelseas tur til at være farlige, da Drogba kom alene igennem med Reina, men Reina blokerede bolden ud til hjørnespark.

Chelsea fortsatte presset. Blandt andet var Essien rigtig tæt på, da han efter et hjørnespark tog chancen fra distancen, men Reina fik reddet bolden.

Efter 33 minutter kom forløsningen på Stamford Bridge, da en dyb stikning røg i mellem Arbeloa og Carragher. Bolden havnede hos Samuel Kalou, som kørte lige mod mål. I første omgang reddede Reina bolden, men hans parade landede hos Didier Drogba, som sparkede bolden knald hårdt ind i det korte hjørne, uden chance for Reina.

Efter målet fortsatte Chelsea med at presse Liverpool halvlegen ud.

Efter cirka 40 minutter var tyske Michael Ballack tæt på at gøre det til 2-0, da han sparkede et frispark 20-30 centimeter forbi målet.

Chelsea førte fortjent 1-0 ved pausen.

I anden halvleg Liverpool ud med et lille pres, dog uden at blive rigtige farlige.

Rigtig farlige blev Liverpool først efter 63 minutter, hvor Fernando Torres gjorde det til 1-1, efter et rigtig flot oplæg af Benayoun, som afdriblede tre til fire spillede og han spillede derefter Torres fri, som kynisk sendte bolden i mål til 1-1.

Efter målet blev Liverpool ved med at styre spillet, uden at komme til nogen chancer, sådan fortsatte det halvlegen ud.

Da der var spillet 90 minutter var stillingen stadigvæk 1-1 og de to hold måtte derfor ud i to gange 15 minutters forlænget spilletid.

Den forlængede spilletid startede som den ordinære spilletid sluttede, nemlig med Liverpool som spilstyrende mod et træt Chelsea-hold, som så ud til at være mærket af weekendens topopgør mod Manchester.

Allerede efter to minutter af den forlængede spilletid var Liverpool farlige, da Sami Hyypiä kom højst efter et hjørnespark, men bolden røg lige ved siden af mål.

Få minutter senere var Chelsea farlige da Hyypiä kom på den forkerte side af Drogba, men Carragher kom flot tilbage og afværgede situationen. På det efterfølgende hjørnespark fik en af kampens helt store oplevelser, Michäel Essien scoret på returbolden, men der blev korrekt dømt offside.

Efter 96 minutter begik finske Sami Hyypiä straffespark, da han tog fat i Ballack. Lampard sparkede køligt straffesparket i mål.

Minuttet senere var dommer Roberto Rosetti i fokus, da Babel blev væltet omkuld i Chelsea-feltet, men Rosettis fløjte forblev tavs.

Efter 104 minutter lukkede Didier Drogba kampen til 3-1, efter at Anelka sendte bolden indover til Drogba, som sikkert sendte bolden i kassen.

I anden halvleg af den forlængede spilletid, sad Liverpool på spillet, uden rigtig at komme til nogen chancer mod et godt organiseret Chelsea-forsvar.

Helt ud af ingenting gjorde Ryan Babel det til 3-2, da Babel fangede Cech for langt ud af sit mål og sendte bolden over Cech og videre ind i målet.

Liverpool fik aldrig lagt det sidste tryk og derfor endte kampen 3-2 og altså 4-3 samlet.

Dermed skal Manchester og Chelsea mødes den 21. maj i Moskva i Champions League-finalen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu