Наши партнеры

MenuDrogba opereret i knæet

Engelsk fodbold

Chelsea FC’s ivorianske angriber og topscorer, Didier Drogba, blev i dag opereret for den meniskskade, som han pådrog i en landskamp for Elfenbenskysten i sidste måned. Han ventes dog stadig at blive klar til African Nations Cup i januar måned.

Da Didier Drogba i sidste måned pådrog sig skaden, var man i Chelseas medicinske stab i lang tid i tvivl, om man ville operere knæet eller ej. Men tidligere på ugen viste en scanning, at menisken i knæet ikke var i orden, og da knæet så fredag låste sig, blev beslutningen om en operation taget med det samme. I dag blev Drogba så opereret i det venstre knæ, som har voldt ham vanskeligheder.

“Jeg kunne slet ikke gå normalt længere, mit knæ var blokeret. Vi var bare nødt til at finde en løsning, der kunne passe begge parter. Klubben ville heller ikke tage nogen chancer med mig. Alle ved, at det vil være umuligt at forhindre mig i at spille African Nations Cup,” sagde Drogba tidligere i dag.

Ifølge Chelseas hjemmeside gik operationen godt, og Drogba ventes at begynde sin genoptræning snarest muligt. Dermed ser det ud til, at Drogba får sit ønske, om at spille med ved African Nations Cup i næste måned, opfyldt. Chelsea når dog kun at få kort glæde af den, om en måneds tid, tilbagevendte Drogba, da African Nations Cup starter den 20. januar og først slutter den 10. februar 2008.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu