Наши партнеры

Menu



Drogba-operation koster en måneds pause

Engelsk fodbold

Chelseas angriber Didier Drogba pådrog sig for nyligt en meniskskade. I dag blev det efter længere tids overvejelse besluttet, at han er tvunget til at blive opereret nu. Han ventes tilbage om en måneds tid.

Didier Drogba pådrog sig en skade i menisken for nyligt, men indtil da, har der hersket tvivl om, hvorvidt en operation var nødvendig med det samme. Chelsea så gerne at han først blev opereret til januar, hvor han skal spille African Nations Cup, og derfor alligevel ikke vil være til rådighed for Chelsea. Men nu er det blevet besluttet, at Drogba skal på operationsbordet i weekenden.

”Jeg tog mig god tid med at beslutte mig, da jeg ville høre forskellige meninger og forhøre mig hos et par specialister. En operation var nødvendig,” sagde Drogba til franske L’Equipe.

”Mellem mig og klubben er der aldrig nogen problemer. Jeg kunne slet ikke gå normalt længere, mit knæ var blokeret. Vi var bare nødt til at finde en løsning, der kunne passe begge parter. Klubben ville heller ikke tage nogen chancer med mig. Alle ved, at det vil være umuligt at forhindre mig i at spille African Nations Cup.”

”Jeg vil være ude i omkring en god måneds tid på grund af helingsprocessen og genoptræningen. Jeg er meget ked af, at jeg misser en række kampe med Chelsea,” sluttede Drogba.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu