Наши партнеры

MenuDrømmestart sikrede Shakhtar sejren

Champions League

En drømmestart sikrede Shakhtar en flot sejr, da skotske Celtic var på besøg. Skotterne havde ikke meget at byde på, og hjemmeholdets sejr burde have været større.

Kampens første chance tilfaldt hjemmeholdets Brandao. Selv samme Brandao var få minutter efter på spil igen. Denne gang med mere kvalitet i afslutningen. Han bragte nemlig Shakhtar i front, da han med et skud fra cirka 17 meter passerede Boruc i Celtics mål.

Blot to minutter efter var hjemmeholdet igen farlige. Angriberen Lucarelli fordoblede hjemmeholdets føring, da han med et hovedstød igen fik bolden til at passere Boruc. Det så nu ikke godt ud for skotterne, der havde fået den værst tænkelige start på kampen.

Efterhånden som første halvleg skred frem kom udeholdet bedre med i kampen, men de to målscorere fra tidligere i kampen havde mere at byde på. Begge havde de hver en god chance for at bringe hjemmeholdet yderligere i front, men denne gang slap Celtic med skrækken, og kunne gå til pause bagud med 2-0.

I anden halvleg lagde hjemmeholdet bedst fra land, og Brandao og Lucarelli var konstant farlige oppe på Celtics banehalvdel. Det lykkedes dog ikke for de to målscorere at score yderligere i denne kamp, som dermed endte med en sejr på 2-0 til hjemmeholdet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu