Наши партнеры

MenuDramatisk spansk topbrag

Spansk fodbold

Kampen mellem de to topklubber Sevilla og Barcelona, endte dramatisk med hele tre udvisninger – to til Barcelona og en enkelt til Sevilla, plus et brændt straffespark.

Kampen startede i et højt tempo, og der opstod flere store chancer til begge hold. Efter 13 minutters spil, så Zambrotta ud til at være offside på højrefløjen, men det blev ikke dømt, han løb i dybden og nåede lige akkurat at spille bolden skråt tilbage til Ronaldinho som kunne heade bolden i mål.

Dramatikken startede allerede 15 minutter efter scoringen, da Ocio måtte se rødt, da han begik et straffespark. Ronaldinho skulle tage sparket, men han brændte, dermed stod kampen stadig 1-0 til udeholdet.

Efter 39 minutter var Sevilla på spil, da Kerzhakov fik en lang aflevering, hvorefter han placerede bolden helt oppe i krydset uden chance for Valdes.

I det 61. minut begik Oleguer frispark et godt stykke udefra feltet. Sevillas Alves gik hen for at sparke, og kort efter kunne Valdes se sig passeret for anden gang i kampen, da Alves’ skud sad helt oppe i højre hjørne.

Bare to minutter efter opstod der drama igen, denne gang var det Barcas Guily, da han fik tilkæmpet sig til bolden på lovligvis, det mente kampens dommer dog ikke, og det betød at Guily måtte gå fra banen.

Med bare 14 minutter igen, kunne Zambrotta modtage sit andet gulekort, efter en håbløs tackling på midten af banen.

Kampen endte med en 2-1 sejr til Sevilla, det betyder at de nu ligger på førstepladsen et point foran Barcelona.

De to røde kort til henholdsvis Zambrotta og Guily vil koste Barcelona dyrt, da det vil betyde at de to nøglespillere, ikke kan deltage i det store brag på næste lørdag mod ærkerivalerne fra Real Madrid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu