Наши партнеры

MenuDramatisk og målrig ”El Clásico”

Spansk fodbold

Som altid i ”El Clásico” bød kampen på et utroligt højt tempo fra start, ligesom alle troede at kampen var afgjort, ændrede en lille argentiner på udeholdets føring.

Kampen startede i et meget højt tempo, som alle andre ”El Clásico”-opgør. Der var kun spillet fem minutter af kampen, før Gonzalo Higuaín lagde bolden fladt ind, bolden endte hos Thuram, som forsøgte at sparke bolden væk, det blev i stedet til en spilning til Reals angriber, Ruud van Nistelrooy som et godt stykke udefra feltet stille og roligt kunne sætte bolden nede i højre side af Barcelonas mål, uden chance for Barcas målmand, Victor Valdes.

Men der skulle ikke gå mere end seks minutter før Barcelonas lynhurtige, Lionel Messi blev spillet i dybden, og ingen Real-forsvarer var i nærheden af ham, det betød at Messi nemt kunne få kontrol over bolden, og lægge den over ved fjerneste målstolpe, til de foreløbige resultat 1-1.

Samtlige publikum fik absolut noget for deres penge, for allerede i det 12. minut, var Real Madrid på spil, da Guti trak ind i feltet hvorefter Oleguer begik et kluntet straffespark som kostede ham et gult kort. Ruud van Nistelrooy skulle sparke. Han scorede sikkert sit andet mål i kampen, og det lagde et gevaldigt pres på hjemmeholdet.

Barcelonas stjernespiller, Ronaldinho slap efter 27 minutter fri på højrekanten, hvorefter han spillede et-to med Samuel Eto’o, det førte til at Ronaldinho kom frem til en afslutning, som Casillas dog tog, men den spanske landholdsmålmand kunne ikke holde den, bolden røg lige ud til Messi som sparkede bolden hårdt op i netmaskerne.

Messi skulle få flere muligheder i kampen, bare fire minutter efter scoringen til 2-2, slap Messi igen fri på højresiden, og igen kunne Reals forsvar ikke følge med, denne chance førte dog ikke til noget.

I slutningen af 1. halvleg begik Oleguer et voldeligt frispark, og da han havde modtaget et gult kort tidligere i kampen, blev han vist ud, dermed så det ud til at Barca skulle spille i undertal i resten af kampen.

I 2. halvleg kom den anden målscorer, Ruud van Nistelrooy, også flere gange fri i Barcas forsvar, i det 63. minut blev han spillet i dybden, men her vidste Valdes klassen og kom sikkert ned og fik reddet bolden, og bare tre minutter efter var Nistelrooy på spil igen, da han blev spillet af en høj bold fra Robinho, som han dog ikke fik afsluttet ordentligt på.

Real dominerede spillet mere i anden halvleg, i takt med at de var en mand i overtal.

Efter 72 minutter, fik Real Madrid frispark, holdets reserve anfører, Guti, lagde bolden lige ind i hovedet på Sergio Ramos som noget heldigt ramte bolden med baghovedet, sådan at bolden gik ind bag Valdes, dermed førte udeholdet kampen 3-2.

Imens alle Real Madrid fans så småt, regnede sejren for så godt som hjemme, spolerede den lille argentiner, Messi i overtiden Real Madrids drøm om en sejr, da han løb på tværs, udefra feltet ingen af Reals forsvarer kunne fange ham, han slap fri og han kunne sikkert lægge bolden forbi Casillas og dermed scorer hattrick.

Der blev under hele kampen gået til den, og dommer Alberto Undiano Mallenco uddelte hele 12 kort – syv til Barcelona og fem til Real Madrid.

Kampen endte altså 3-3, en meget underholdende og dramatisk kamp. Det uafgjorte resultat betyder at Barcelona nu ligger på andenpladsen i ligaen, fem point foran Real Madrid, som stadig indtager en fjerdeplads.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu