Наши партнеры

MenuDortmund kårer Toni som største skuespiller

Tysk fodbold

Dortmund og Bayern München tørner i morgen sammen i Bundesligaen, og Dortmund har allerede startet opgøret i dag ved at sige, at Toni er verdens største skuespiller.

Dortmund og Bayern München tørner i morgen sammen til et brag af en Bundesliga-kamp, men som om at det ikke var nok, så har Dortmunds forsvarsspiller, Neven Subotic, i dag udtalt, at Luca Toni er verdens største skuespiller.

“Luca Toni er meget farlig, men han er også den største skuespiller. Han falder til jorden ved den mindste berøring, og ingen anden får tilkendt så mange frispark som han gør. Ingen er en større snydepels end ham,” siger Subotic til Bild.

“Det er utrolig svært at spille over for ham, og du er virkelig nødt til at passe på. På trods af hans størrelse falder han meget let til jorden, og dommerne falder ofte for det,” slutter Subotic.

Luca Toni har dog ikke lyst til at svare på anklagerne.

“Jeg udtaler mig aldrig om spillere, som jeg ikke kender. Hvis nogen ønsker at tale med medierne, så burde det være for at sige noget positivt og ikke for at hænge andre ud. Det ville jeg aldrig gøre, men det er et spørgsmål om mentalitet,” lyder det fra Toni.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu