Наши партнеры

MenuDon Ø: Dommerne overser straffespark

Dansk fodbold

Bestyrelsesformand i FC København, Flemmning Østergaard, tror på, at FCK kan vinde guld, hvis der bliver ryddet op i koncentrationssvigtene. Derudover skal dommerne også stoppe med at overse straffespark.

På søndag tager FC København imod Brøndby i Parken i en direkte duel om SAS Liga-guldet. FCK’s bestyrelsesformad Flemming Østergaard tror på FCK-sejr søndag, men hvis det skal blive en realitet, er der nogle ting, der skal rettes op på.

”Hvis vi skal stå søndag aften og fortsat selv kan afgøre, om vi skal være danske mestre, så kræver det, at vi får ryddet op i de koncentrationssvigt, der har kostet dyrt i begge ender af banen i en ellers vellykket sæson,” skriver Flemming Østergaard på klubbens hjemmeside og fortsætter:

”Det vil naturligvis også hjælpe, hvis forårets tendens med opmænd, der overser klare straffespark til FC København stopper, men først og fremmest vil det have betydning, hvis vores titusinder af fans skaber en ramme så positiv, at spillerne bliver båret frem til sæsonens største præstation.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu