Наши партнеры

MenuDommer: Badeboldmål skal give omkamp

Engelsk fodbold

I lørdagens kamp mellem Sunderland og Liverpool blev kampens eneste mål scoret efter at en afslutning ændrede fuldstændig retning, efter at den havde ramt en badebold og det resulterede i at kampen endte 1-0 til Sunderland på det enlige mål.

Den danske topdommer, Claus Bo Larsen, forstår ikke at hverken dommeren eller linjevogteren reagerede, da badebolden lå på banen.

”Det er ikke rigtigt det der, tænker jeg. Nu var jeg lige inde og se det på youtube og den der badebold har åbenbart ligget inde på banen i fem sekunder. Jeg forstår slet ikke, at dommer og linjedommer ikke gør hinanden opmærksomme på badebolden gennem deres headset og så får stoppet spillet,” siger Claus Bo til TV 2 Sporten.

Bolden blev rettet af badebolden, der var blevet kastet på banen, men dommeren reagerede tilsyneladende ikke på det. Claus Bo Larsen er slet ikke i tvivl om hvad der er mest sportsligt korrekt at gøre efter sådan en episode.

”Alt andet end at få en omkamp ville være forkert i mine øjne. Det står klart i reglerne, at hvis er noget fremmed på banen – en hund eller en tilskuer – som rører bolden, så skal dommeren stoppe spillet og lade den falde, der hvor bolden blev rørt. Det står klart i fodboldloven,” slår dommeren fast.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu