Наши партнеры

MenuDjemba-Djemba: Det var ikke med vilje

Europa League

Genoa-spilleren Ivan Juric var i livsfare, da han faldt bevidstløs om efter at være blevet ramt i hovedet af OB-spilleren Eric Djemba-Djemba. Genoas træner kalder det en bevidst handling, mens Djemba-Djemba bedyrer sin uskyld.

Der var intensitet for alle pengene, da OB torsdag aften tog imod Genoa i den sidste af to opgør om at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League. Kampen endte 1-1 og betød videre avancement for Genoa, men dagen derpå er det dog en situation tidligt i kampen, der tager overskrifterne.

Efter blot 10 minutter steg den kroatiske Genoa-spiller Ivan Juric til vejrs for at heade til bolden. Eric Djemba-Djemba havde ingen chancer for at nå bolden, men gik alligevel op og slyngede hovedet direkte ind i ansigtet på Juric, der faldt livløs til jorden. Også Djemba-Djemba faldt til jorden, men reagerede dog hurtigt, da han så, at Juric ikke rørte sig. Djemba-Djemba siger til EkstraBladet.dk:

”Det var en grim oplevelse at se ham ligge der. Jeg kunne have slået ham ihjel. Han havde slugt sin tunge, men jeg fik fisket den op af halsen og holdt fast i den, til han bed mig hårdt i fingeren. Så vidste jeg, at han nok skulle klare den. Men jeg måtte holde tungen på plads, til lægen var kommet.”

Samtidig understreger Djemba-Djemba, at det var et uheld:

”Jeg gjorde det ikke med vilje; jeg var bare alt for langsom. Det er jeg ikke stolt af, for mine tre døtre sad oppe på tribunen, og det er ikke rart for dem at se, at deres far er en bad boy. Så jeg er lettet over, han slap så heldigt. Det var en virkelig grim oplevelse.”

Genoas træner Gian Piero Gasperini havde dog ikke meget til overs for Djemba-Djemba, der modtog et gult kort for forseelsen. Gasperini siger til EkstraBladet.dk:

”Det var et rigtig grimt frispark, og det var ikke bare en af de ting, der sker i en fodboldkamp. Det var en bevidst handling.”

34-årige Juric blev efter hændelsen kørt til undersøgelse for hjernerystelse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu