Наши партнеры

MenuDivisionsforeningen får ny direktør

Dansk fodbold

Divisionsforeningen har valgt at ansætte den 42-årige Claus Thomsen som ny direktør. Han overtager posten den 1. august efter Claus Rode, som afgik ved døden sidste år.

Fra den 1. august vil den nye mand i Divisionsforeningens direktørstol hedde Claus Thomsen. Den 42-årige Thomsen, der for fremtiden skal stå i spidsen for Divisionsforeningen, som er brancheorganisation for de klubber, som spiller i de tre øverste rækker i Danmarksturneringen

Divisionsforeningen har fået mange ansøgninger på jobbet, men i sidste ende valgte man Claus Thomsen, hvis arbejde specielt vil blive at styrke de kommercielle aktiviteter.

”Vi skal have en stærk person ind, som både er analytisk og kan formå at udnytte de kommercielle muligheder, der ligger. Vi er i øjeblikket ved at udvikle den platform, som skal udvikle butikken i fremtiden,” sagde Divisionsforeningens formand, Thomas Christensen til Ritzau.

Claus Thomsens tidligere stilling var som underdirektør i Rambøll Management, og han ser frem til sine nye udfordringer.

”Mine forventninger er store, for jeg kommer til at arbejde på et område, der både organisatorisk, sportsligt og i særdeleshed kommercielt er i en fantastisk udvikling,” fortalte Claus Thomsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu