Наши партнеры

MenuDirektør: Køhlert fortjener medalje

Dansk fodbold

Brøndby-direktør, Hermann Haraldsson, er yderst begejstret over den afgående Brøndby-træners arbejde.

Brøndbys islandske direktør, Hermann Haraldsson, lægger ikke fingrene imellem, når han skal kommentere Tom Køhlerts arbejde i klubben.

“Det er enestående. Det arbejde, han har gjort, og det, han gør, er enestående. Han bør have den største fortjenstmedalje, vi overhovedet har, hængt på brystet, når han går herfra,” siger Hermann Haraldsson til Onside.dk.

Tom Køhlert har i hele denne periode som Brøndby-træner haft som mål, at efterlade et Brøndby-hold tilbage i toppen af dansk fodbold, og trænerskiftet kunne sagtens være sket tidligere, men det mislykkedes.

“Vi gjorde vel alt, hvad der var i vores magt for at få Kent til at starte den første juli, men det lykkedes ikke. Den midlertidige løsning, som AaB for eksempel kørte med Bruce Rioch, var vi lidt skeptisk over for, så ville vi hellere køre videre med Tom, fordi han trods alt repræsenterede en kontinuitet. Det hang bedre samme at fortsætte med ham i stedet for at tage en løsning, som kun var et halvt år. Det tror jeg stadig er et godt valg,” fortæller Haraldsson.

Køhlert og Brøndby ligger lige nu nr. 3 i SAS Ligaen, og holdet er fortsat med i pokalturneringen, hvor holdet skal møde OB på udebane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu