Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Direkte CL-plads på vej til Danmark - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuDirekte CL-plads på vej til Danmark

Champions League

Danmark ligger i øjeblikket nummer 12 på UEFA’s klubrangliste, hvilket betyder, at nationen er sikret en plads i Champions League-gruppespillet i næste sæson, hvis denne placering holder.

Der stilles ofte store krav til et dansk mesterhold for at avancere til Champions League-gruppespillet, men nu går Danmark lysere tider i møde.

Således ligger nationen i øjeblikket på tolvtepladsen på UEFA’s klubrangliste, og hvis denne placering fastholdes, vil man sikre en plads i gruppespillet.

”Direkte kvalifikation gør en vanvittig forskel. Så er pengene reelt på bogen – man ved, at der kommer over 100 millioner i indtægter. Så skal man selvfølgelig ud at købe spillere,” forklarer AaB’s sportsdirektør, Lynge Jakobsen, ifølge TV2 Sporten.

”Jeg vil mene, at man nærmest er forpligtet til at købe ind, så man kan repræsentere Danmark i Champions League på værdig vis. En direkte kvalifikation vil betyde, at der bliver købt ind, og det vil man også gøre i Aalborg.”

Sidste sæsons danske mestre, FC København, står med et godt udgangspunkt til at kvalificere sig til gruppespillet i denne sæsons Champions League-turnering, idet man besejrede Apoel Nicosia med 1-0 i det første møde.Kommentér

En kommentar til “Direkte CL-plads på vej til Danmark

  1. M selmer siger:

    det kunne virkelig være fedt så er AGF sikere på at komme i CL 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu