Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Deportivo-træner forlænger - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuDeportivo-træner forlænger

Spansk fodbold

Selvom blandt andet AaB har fejet dem af banen i denne sæson i UEFA Cuppen, så har Deportivo La Coruña forlænget med træner Miguel Angel Lotina, så han er i klubben til udgangen af næste sæson.

Deportivo La Coruña var omkring årtusindskiftet at regne for et tophold i spansk fodbold, og markerede sig samtidig også flot på den europæiske fodboldscene. Siden er det dog gået stødt ned ad bakke for klubben, og også denne sæson har til dels været skuffende for Deportivo. Især de to klare nederlag til AaB har været kritiske for det tidligere storhold.

Deportivo har dog i denne sæson stabiliseret sig i den spanske Primera Division, hvor de ligger lige uden for de europæiske pladser, og det er nok i dette lys, at man skal se klubbens valg, om at forlænge med træner Miguel Angel Lotina.

Lotinas kontrakt er blevet forlænget med et enkelt år, så han er i klubben frem til udgangen af næste sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu