Наши партнеры

MenuDennis Sørensen til Cottbus

Dansk fodbold

FC Midtjylland har allerede solgt en profil i Kristian Bak Nielsen. Nu er endnu en røget afsted til udlandet, da Dennis Sørensen skifter til Bundesliga-klubben Energie Cottbus på en tre-årig aftale.

Dennis Sørensen, som har været udtaget til det danske landshold de sidste par gange, skal ikke længere optræde for sølvvinderne FC Midtjylland. FC Midtjylland har nemlig i dag bekræftet, at Dennis Sørensen er blevet solgt til Energie Cottbus.

“Jeg tror, at det er en passende destination for min videre udvikling. Jeg føler, at jeg er klar til næste step i karrieren, og jeg kommer til et sted, hvor jeg ikke risikerer at sidde og glo på bænken,” sagde Dennis Sørensen om skiftet til tysk fodbold ifølge bold.dk.

Dennis Sørensen nåede at optræde for de sortklædte 125 gange, og sportsdirektør Jens Ørgaard glemmer ikke foreløbig Sørensen.

“Dennis er et godt eksempel på, at vores trænere har et fint blik for at spotte talenter og gøre dem flyvefærdige. Han er en god fyr og blev en stor gevinst for os. Men alt har sin tid, og jeg tror det er rigtig set, når Dennis selv giver udtryk for, at han har behov for at komme videre. Men vi glemmer ham ikke sådan lige,” sagde Ørgaard.

Dennis Sørensen har skrevet under på en tre-årig kontrakt med den tyske klub.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu