Наши партнеры

MenuDen værste Spurs-sæsonstart i 53 år

Engelsk fodbold

Tottenham indtager i øjeblikket en skuffende sidsteplads i Premier League. Denne placering er den dårligste i klubbens historie siden 1955.

Tottenham har fået en enormt dårlig start på denne sæson, da holdet i øjeblikket indtager sidstepladsen i Premier League, med blot to point på kontoen. Den dårlige start understøttes af, at den er den værste sæsonstart siden 1955.

Søndag tabte holdet 2-0 til Portsmouth på Fratton Park. Efter kampen fortalte, Jermaine, at manageren, Juande Ramos, havde været stærkt utilfreds.

”Manageren bliver meget sur over visse ting. Vi spillere ved godt, at vi ikke har spillet op til vores normale niveau,” sagde Jenas til Daily Mail.

Ramos var mest utilfreds med dommerindsatsen. Manageren udpegede en episode, hvor en Portsmouth-spiller havde hånd på bolden i feltet.

”Det var forskellen for mig. Ved stillingen 0-0 gav dommeren dem et straffespark for hånd på bolden, men da det samme skete i anden halvleg, var fløjten tavs. Det var det samme som mod Wigan i sidste uge. Vi troede alle sammen, der var straffe, men igen var fløjten tavs.”

Hele 400 millioner kroner har man brugt på forstærkninger i sommerpausen, men trods dette, har Ramos ikke fået præget holdets spillestil i den underholdende retning, han var kendt for i Sevilla.

Spekulationerne florerer omkring, om Juande Ramos har hjemve, og da der blev spurgt ind til hans fremtid svarede han følgende:

”Det kommer ikke an på mig. Vi har en formand og en bestyrelse, der tager sig af det. Tottenham spiller på torsdag UEFA Cup kamp i Polen mod Wisla Krakow og får søndag besøg af oprykkerne fra Hull City.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu