Наши партнеры

MenuDen nye Totti skifter til United

Engelsk fodbold

Den engelske storklub, Manchester United, har sikret sig den 16-årige italiener Davide Petruccis underskrift. Han er allerede blev udråbt som den “den nye Totti”, hvilket er nærliggende, da han skifter fra AS Roma.

Det italienske supertalent, Davide Petrucci, der har scoret 14 mål i 19 kampe for Romas ungdomshold i den forgangne sæson, skal for fremtiden optræde for Manchester United. Den 16-årige italiener har sat sin underskrift på en treårig kontrakt.

”At komme til at spille for verdens bedste hold i United er en stor mulighed for mig. Det ville være svært at sige nej, også selvom jeg er en Roma-fan, og gerne var blevet der resten af karrieren,” siger Petrucci ifølge det engelske nyhedsbureau The Press Association.

”For en måned siden tilbød Roma mig en kontrakt på mindstelønnen, uden at sige hvor lang tid den løb. Jeg bad om en smule tid til at overveje det, da United allerede havde afgivet deres tilbud, men jeg fik kun tre dage,” begrunder Petrucci.

Han tiltræder den 30. juni, hvis de sidste formaliteter falder på plads. Den unge midtbanespiller vil få selskab af sin far, som er blevet ansat i United som gartner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu