Наши партнеры

MenuDemba-Nyrén vil til Spanien i vinterpausen

Dansk fodbold

Esbjergs angriber, Njogu Demba-Nyrén, ærgrer sig over holdets smalle nederlag til Horsens, og drømmer samtidig om en fremtid i det spanske.

I gårsdagens kamp på Forum Horsens Stadion nettede Demba-Nyrén to gange og fik tilmed et straffespark begået mod sig, som resulterede i et mål. Men esbjergenserne formåede ikke at afholde hjemmeholdet for at score kampens syvende mål, da Mads Rieper headede bolden i mål til slutresultatet 4-3. Gambianeren var alt andet end tilfreds med kampens slutresultat.

”Jeg ved, at vores forsvar gør deres bedste, men jeg føler mig hjælpeløs, når jeg ser dem score sådan et mål. Vi havde fortjent at vinde,” udtalte han til Jydske Vestkysten.

Demba-Nyréns præstationer i denne sæson har været bølgende, men trods dette står han noteret for fire mål, hvilket bringer ham op på klubbens førsteplads på topscorerlisten, en plads som han dog må dele med Rajko Lekic. Demba-Nyrén vil gerne væk til vinter, hvor han har et spansk-skifte i tankerne.

”Jo, jeg vil gerne sælges i vinterpausen. Jeg er en teknisk god spiller, og jeg vil gerne måles med de bedste i Spanien,” sagde Demba-Nyrén efter kampen til avisen.

Njogu Demba-Nyrén skiftede til Esbjerg tilbage i 2005, hvor sydvestjyderne hentede ham fra græske Panathinaikos. Han har nettet 19 gange i 60 optrædener.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu