Наши партнеры

MenuDel Piero sikrede Juve sejren

Champions League

Russiske Zenit St. Petersborg gjorde en god figur i Torino, men Juventus sikrede sig en smal 1-0-sejr på Alessandro Del Pieros mål sent i kampen.

Christian Poulsen var med fra start, da Juventus gjorde comeback i Champions League efter et par år ude i kulden. Det var dog de russiske, der sad på kampens indledning. Rekordindkøbet, Danny, havde efter ti minutters spil en kæmpe chance, men portugiseren misbrugte muligheden på det skammeligste.

I det 20. minut viste Juventus’ kaptajn, Alessandro Del Piero, hvorfor, han er højt elsket af alle Juventus-supportere. Den lille magiker viste fremragende driblekunstnere, men blev tacklet i skudøjeblikket.

Selvsamme Del Piero kom få minutter senere atter i fokus. Anføreren smækkede et velplaceret frispark ind i pandebrasken på italienske Mauro Camoranesi. Ydersiden af stolpen var dog i vejen i den situation.

Resten af halvlegen bølgede kampen frem og tilbage uden nævneværdige chancer.

I anden halvleg var det igen russerne, der kom bedst ud fra omklædningsrummet. Et af sommerens allerhotteste navne, Andrei Arshavin, spillede en decideret ringe kamp, hvor meget lidt lykkedes. I det 55. minut lagde han dog en flot bold bag den italienske forsvar, men Radek Sirls afslutning sad lige på Buffon.

Efter 73 minutter var Christian Poulsen, som ellers havde spillet en meget anonym kamp, tæt på at åbne scoringsballet. Nedved sparkede et frispark indover, og danskeren fik hovedet på, men den Zenit-keeperen, Malafeev, reddede på fornem vis.

Tre minutter senere kom der dog endelig gang i scoringen på Stadio Delle Alpi. Alessandro Del Piero, der var en evig kilde til uro for russerne, tordnede et frispark af sted. Skuddet knækkede og snød Malafeev i buret.

På kontrolleret italiensk vis kørte Juventus sejren hjem og fik tre vigtige point i den spændende gruppe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu