Наши партнеры

Menu



Degn forbliver Silkeborg-spiller

Dansk fodbold

Peter Degn har accepteret at underskrive en kort kontrakt med Silkeborg, som han for lidt under to måneder siden udmeldte han ville forlade.

I primo maj sagde Peter Degn offentligt at han ville forlade Silkeborg, da klubben ikke formåede at leve op til hans krav om nye kontraktforhold. Et af de store kampe skulle kæmpes på længden af den nye kontrakt, men nu er Peter Degn med på at lave en kort kontrakt, som klubben ønskede det.

“Jeg ville gerne have haft en længere aftale, men klubben vil vist gerne se, om jeg stadig har niveauet til at spille i SAS Ligaen,” fortæller Peter Degn til sporten.dk.

“Jeg synes jo, at når jeg er i god form, så er jeg en af de bedste spillere, og det mener jeg at have bevist hele foråret. Klubben har da også fået øjnene op for mine kvaliteter, for ellers ville de ikke forlænge, og mine mange mål har nok hjulpet. Det er lettere at se på målene end på, at man måske lægger op til 10 kasser. Lige nu glæder jeg mig bare til at få skrevet under og så bliver det godt at være med til opstarten mandag,” siger han.

Rutinerede Peter Degn har tidligere tørnet ud for AGF, Everton og Vejle,



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu