Наши партнеры

MenuDefoe truet på livet af fans

Engelsk fodbold

Angriberen Jermain Defoe vil gerne væk fra Portsmouth, hvilket har fået en række af klubbens fans til at true ham på livet.

Den 26-årige engelske landsholdsangriber, Jermain Defoe, er ikke nogen populær blandt alle Portsmouth-fans. Defoe har modtaget mange anonyme opkald fra tilhængere, som er sure over, at han offentligt har udtalt, at han gerne vil tilbage og spille for Tottenham.

”Jeg har ingen anelse om, hvordan de har fået fat i mit nummer, men nogen af opkaldene har givet mig kvalme. Jeg har indrapporteret til det til officials hos Portsmouth, men jeg kan ikke tro, at det kommer fra folk, som er raske i hovedet,” udtaler Defoe til avisen The Sunday Mirror.

Defoe har spillet mindre end et år i klubben, men han har altså åbnet for et comeback til Tottenham, som i dag har den tidligere Portsmouth-manager Harry Redknapp ved roret. Redknapp var i sin tid manden, som hentede angriberen til Portsmouth. Udover Tottenham skulle klubber som Aston Villa, Manchester City samt Juventus også vise interesse for ham.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu