Наши партнеры

MenuDefoe afviser primadonna-rygter

Engelsk fodbold

Jermaine Defoe afviser rygterne om, at han skulle være en primadonna, der vil skifte klub, når han bliver sendt på bænken. Han skiftede i sidste uge fra Portsmouth tilbage til Tottenham.

Jermaine Defoe skiftede for mindre end et år siden fra Tottenham til Portsmouth, da han ikke følte, at han fik nok spilletid på White Hart Lane. I sidste uge blev det bekræftet, at Defoe tager skiftet tilbage til London. Det har bragt historier om, at angriberen er en primadonna, der vil skifte klub, når han bliver sat på bænken, men det afviser den engelske landsholdsangriber.

“Det er ikke sandt, for da jeg var i Tottenham beklagede jeg mig på intet tidspunkt,” udtaler Defoe til BBC, der også havde regnet med, at han ville blive brugt mere under Tony Adams ledelse.

“Jeg troede måske, at han i højere grad ville prøve at holde på mig, men han har sine planer. Han vil hente sine egne spillere og spille med fem på midtbanen og kun en mand i front. Det viste han mod Arsenal og Liverpool, hvor jeg ikke spillede, og Peter Crouch lå alene oppe foran,” slutter Defoe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu