Наши партнеры

MenuDeco: Danmark er på vej tilbage

Andet fodbold

På onsdag skal Chelsea-spilleren, Deco, spille op mod det danske landshold. Den verdenskendte spiller mener, at Danmark er på vej tilbage til toppen af fodbold, og at man som landshold spiller flot, offensiv og attraktiv fodbold.

Lørdag står Deco overfor danske navne som Christian Poulsen, Nicklas Bendtner og Jon Dahl Tomasson. Umiddelbart slår ingen af de tre sidstnævnte den dygtige portugiser, men Chelsea-spilleren har en masse rosende ord med til Danmark, der ifølge ham er midt i et generationsskifte.

“Det virker som om, man er i gang med et generationsskifte. De seneste år har jeg lagt mærke til et par “store” navne ekstra i udlandet, og det ser ud, som om flere er på vej i deres fodspor. Danmark står i min bog for attraktiv og offensiv fodbold. Og der er ingen tvivl om, at de med denne kvalifikationsturnering vil bevise, at de er tilbage igen,” siger Deco til Ekstra Bladet.

Ydemere fremhæves Nicklas Bendtner og Christian Poulsen som store profiler.

“Morten Olsen er en erfaren træner, og der er god basis for et godt landshold helt sikkert, men på den anden side står man lige nu i en situation, hvor man skal en tand op i hierarkiet for at indfri forventningerne,” siger Deco.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu