De Røde Djævle i semifinalen efter 1- 0-sejr

Hvis nogen troede Manchester United ville fedte den samlede sejr hjem mod Roma tog de så sandelig fejl! De Røde Djævle pressede fra start af romerne. Manchester United er med en 1 – 0-sejr videre efter en samlet sejr på 3 – 0.

Begge hold lagde godt ud, United dog med et lille overtal. Begge hold skiftes til at have initiativet.

United får efter et kvarter kampens indtil da største chance da Tevez bryder igennem i højre side og Giggs får afsluttet, Doni må ud i en klasseredning og han giver Man United et hjørnespark som dog ikke bliver farligt.

Fem minutter senere er United endnu en gang farlig da Anderson efter et indlæg trykker af første gang, Doni holder flot det hårde skud.

Efter 28 minutter får Roma et straffespark, begået af Wes Brown på Mancini. Danielo De Rossi skal tage sparket, men han kan ikke stå for presset over banker bolden over mål i bedste Preben Elkjær stil!

Efter straffesparket er det som om Roma får mere blod på tanden, uden dog at blive helt farlige.

0-0 er stillingen efter en rigtig god første halvleg, hvor der ligeså godt kunne have stået 2-2.

Anden halvleg starter ligesom første halvleg i et rigtig højt tempo med Roma som spilstyrende.

Kun tre minutter spillet af anden halvleg er det den offensive venstre back, Cassetti der er tæt på at bringe romerne i front, da Van der Saar ikke kan holde et langskud.

Efter 53 minutter må en af kampens helt store oplevelser, Marco Cassetti desværre udgå med noget der ligner en skulder der gået af led efter en nærkamp med Michael Carrick. Cassetti bliver erstattet af Tonetto.

Efter lidt stilstand og en offensiv Roma udskiftning, får Roma en kold klud i hovedet da Tevez efter flot opspil sætter bolden ind på hovedstød efter et fantastisk indlæg af Owen Hagreaves.

Kampen bød også på et comeback til United-veteranen, Gary Neville, han blev også fortjent klappet på banen af et stående publikum.

To minutter før tid er United tæt på at score til 2-0 da Park og Rooney kombinerede sig flot igennem Romas forsvar, men Doni klarer flot afslutningen.

Manchester United er videre efter en flot kamp, hvor en passende stilling nok havde været 3-1, i stedet for 1-0. I semifinalen skal De Røde Djævle møde FC Barcelona.