Наши партнеры

MenuDe fire nominerede til Årets danske spiller

Dansk fodbold

DBU har nu løftet sløret for hvem der er med i kapløbet om prisen som årets danske fodboldspiller. Hvem det er, kan du læse her.

Navnene på de fire nominerede til prisen som årets danske fodboldspiller er nu blevet offentliggjort af DBU. Kampen kommer til at stå mellem de fire danske landsholdspillere Thomas Sørensen, Simon Kjær, Jakob Poulsen og Niclas Bendtner.

Thomas Sørensen er blevet nomineret på baggrund af hans vigtige optrædener på det danske landshold, men også i kraft af hans betydning for klubholdet Stoke i den engelske Premier League.

Simon Kjær er med blandt de fire nominerede for hans flotte gennembrud på både landsholdet og sin italienske klub Palermo, mens også hans rolige og velovervejede indgang til tingene har haft betydning.

Jakob Poulsen fremhæves for at have været med til at genrejse sin klub AGF og for sine flotte præstationer i landsholdstrøjen.

Og sidst, men ikke mindst, er Niclas Bendtner med i puljen, fordi han har udviklet sig meget som holdspiller og i kraft at hans flotte præstationer på landsholdet også.

Hvem der løber af med titlen afsløres den 9. november, når TV2 afholder Dansk Fodbold Award 2009.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu