Наши партнеры

MenuDBU varsler nul-tolerance overfor uromagere

Dansk fodbold

Under gårsdagens kamp mellem Brøndby og FCK, blev der kastet med adskillige romerlys, som det var lykkes de mange tilhængere at smugle med ind på Brøndby Stadion. Det får nu DBU op af stolen.

Allerede før dagens uro-kamp mellem ærkerivalerne, Brøndby og FCK, holdt DBU et møde, hvor emnet var de mange romerlys, der på det sidste har fundet vej ind på de danske stadions. DBU overvejer efter kampen, om der skal til at være snak om rømning af hele tribuner i tilfælde af romerlys, hvis det store problem skal løses.

“Fodbold skal være en festlig men sikker oplevelse for flertallet af tilskuerne. Derfor skal vi have sat en stopper for de ballademagere, der kun kommer på stadion for balladens skyld og for at skabe opmærksomhed om sig selv. Og som ødelægger kampen og gør det farligt for alle andre,” siger DBU-formand Allan Hansen på forbundets hjemmeside, før han fortsætter.

“Det må aldrig blive ballademagere, der afgør, om vi kan gennemføre vores kampe. Og som fodboldforbund er der en grænse for, hvor meget vi vil tolerere. Det ligger indenfor vores kompetence, at vi kan sanktionere overfor forhold, der er uacceptable for os og for klubberne og for det store, brede publikum. Og dem vil jeg ikke være bleg for at sætte i spil for at stoppe disse ballademagere,” lyder det fra Allan Hansen.

Desuden vil man give kontrollører lov til at afvise folk med skihuer, masker eller andet, som kan sløre identiteten. Et romerlys kan findes på længder helt ned til 10 cm, hvorfor det er nemt at smugle sådan et ind på et stadion. Desuden kan et romerlys udvinde en varme på hele 800 celsius.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu