Наши партнеры

MenuDBU tilfredse med fodboldtossens straf

Dansk fodbold

Dansk Boldspil Union er tilfredse med at manden der angreb dommer Herbert Fandel i landskampen mod Sverige i dag blev kendt skyldig i anklagerne i mod ham.

Manden der angreb dommer Herbert Fandel i landskampen mellem Danmark og Sverige i Parken blev i dag kendt skyldig i anklagerne mod ham, som lød på ulovlig indtrængen og forsøg på vold. Dette er der stor tilfredshed med i Dansk Boldspil Union. Kommunikationschef Lars Berendt var især tilfreds med, at manden blev kendt skyldig i begge anklager.

”Vi er først og fremmest tilfredse med, at politiet med rette vurderede, at tilskuerens angreb på dommeren kunne føre til en dom. Dernæst er vi særdeles tilfredse med, at byretten har kendt den pågældende skyldig i begge strafbare forhold; forsøg på vold og ulovlig indtrængen,” sagde Lars Berendt til DBU’s hjemmeside og uddybede:

”DBU har ikke været part i denne del af sagen mod den voldsanklagede tilskuer, så derfor kan vi kun tage strafudmålingen til efterretning. Men for DBU som fodboldforbund har skyldsspørgsmålet været det væsentligste at få fastslået. Det er den første sag af sin slags herhjemme, og den sender et klart signal om, at tilskuere ikke har adgang til banen, og at tilskueres forsøg på overfald af aktørerne på banen betragtes som en voldshandling.”

Tilskueren kan nu se frem til en erstatningssag på 1.9 millioner kroner fra DBU.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu