Наши партнеры

MenuDBU tavs om udskældt dommer

Dansk fodbold

Dommer Michael Johansen var en udskældt mand efter kampen mellem AGF og OB i aftes. DBU har imidlertid ikke til hensigt at udtale sig om dommeren.

Kampen mellem AGF og OB mandag aften endte 2-2, men fra begge sider lød det efterfølgende, at dommeren havde sin klare andel i, at udfaldet blev sådan. Blandt andet svingede Michael Johansen det røde kort og udviste Johan Absalonsen, der havde været i en duel med Dan Thomassen.

Herudover havde Michael Johansen en række tvivlsomme kendelser, hvilket blandt andet fik AGF-angriberen Peter Graulund til efter kampen at sige til Ekstra Bladet:

”Han havde ikke kontrol over noget som helst. Jeg synes, at det var en pinlig og flov indsats fra hans side på alle punkter. Jeg kan ikke gå i detaljer, for så kan jeg remse op til midnat. Dommeren var helt til grin.”

DBU ønsker dog ikke at kommentere Michael Johansens indsats. Formanden for DBU’s disciplinærudvalg, Ole Ladefoged, siger til Ekstra Bladet:

”Vi har tillid til, at vores dommerbedømmer foretager den rette evaluering af kampens fire dommere. Vi udtaler os på nuværende tidspunkt ikke om deres præstation i kampen.”

Desuden mener Ole Ladefoged, at dommer Michael Johansen kan bruge kampens intensitet konstruktivt:

”Det er godt og vigtigt for vores dommere, at de får sådanne kampe med en sådan intensitet. Den foregik oppe på de høje nagler, og det har vi brug for.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu