Наши партнеры

MenuDBU: Spillerne får samme bonus som ved VM 2002

VM

DBU’s generalsekretær Jim Stjerne Hansen fortæller i dag, at de danske landsholdsspillere skal regne med at få omkring den samme bonus ved VM 2010, som de fik ved Danmarks seneste VM-slutrunde i 2002.

Penge har fået en endnu større indflydelse på fodboldverdenen igennem de senere år, men det kommer ikke til at spille nogen synderlig rolle, hvis Danmark kvalificerer sig til VM-slutrunden i Sydafrika 2010.

De danske landsholdsspillere kan regne med en bonus, der minder om den, som de fik ved det seneste VM med dansk deltagelse i 2002. Forklaringen på dette er, at billetsalget ikke har været så overvældende som ventet.

”Ved sidste VM i 2006 i Tyskland fik nationerne ca. 30 millioner kroner bare for at deltage og selvfølgelig flere penge, jo længere man kom. Det bliver lavere ved VM i Sydafrika,” siger DBU’s generalsekretær Jim Stjerne Hansen til B.T., og fortsætter:

”Spillerne kommer ikke engang til at tjene mere, end de gjorde ved VM i 2002. Det kommer nok til at lige på samme niveau.”

Danmark avancerede til ottendedelsfinalen ved VM 2002, hvor de danske spillere fik udbetalt en bonus på 16,9 millioner kroner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu