Наши партнеры

MenuDBU overvejer tre jyske byer

Dansk fodbold

Ifølge DBU er tre jyske byer med inde i spillet om at huse det danske landshold, når holdet skal spille sine fire næste hjemmekampe i EM-kvalifikationen uden for København.

Landsholdet skal flytte sine fire næste EM-kvalifikationskampe væk fra København og Parken, og her peger pilen mest hen mod tre jyske byer som nye arrangører.

”Det danske stadion, som kan huse flest ud over Parken, er Brøndby Stadion. Men med de udmeldinger, der er kommet fra UEFA, er Brøndby et meget lidt sandsynligt spillested. Det tyder i stedet på, at det kan blive Århus, Herning og Aalborg, som kommer i spil,” sagde DBU’s generalsekretær, Jim Stjerne Hansen.

DBU vil efter et bestyrelsesmøde lørdag indlede forhandlingerne om, hvor de kommende kampe skal spilles. Selvom det største stadion ligger i Århus, er der dog langt fra garanti for, at byen kan være sikker på, at få landsholdet til byen.

”Det er en beslutning, som bestyrelsen skal tage. Jeg er blevet kontaktet både af Aalborg, Herning og Århus, som siger, de er klar, så vi har mange muligheder,” sagde Jim Stjerne Hansen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu