Наши партнеры

MenuDBU opretter Hall of Fame

Dansk fodbold

DBU har i dag oprettet en Hall of Fame, hvor de første to, som skal hyldes, er Michael Laudrup samt EM92-holdet.

Hall of Fame er efterhånden et kendt begreb blandt de største fodboldnationer. Nu er Danmark også med i denne gruppe, hvor DBU i samarbejde med TV2 har oprettet en Hall of Fame, som vil indeholde de personligheder, som har gjort en forskel for Danmark som fodboldnation, og derfor fortjener hæder.

DBU har udpeget de to første, som tager plads på Hall of Fame, hvor der er tale om Michael Laudrup og EM92-holdet, repræsenteret ved anfører Lars Olsen. Begge tidligere profiler har fået lov til at lave en fodafstøbning til den danske Hall of Fame.

”Dansk fodbold mangler efter vores opfattelse en decideret ‘Hall of Fame’, som man ser dem i mange andre lande,” fortæller DBU’s generelsekretær Jim Stjerne Hansen til forbundets hjemmeside.

”Derfor er vi gået i samarbejde med TV 2 Danmark om etablering af en dansk Hall of Fame, hvor man årligt vil optage et nyt medlem, som en særlig hæder for en særlig bemærkelsesværdig indsats i dansk fodbold.”

Hvert år vil der blive nomineret et nyt medlem til Hall of Fame.

Juryen består af Frits Ahlstrøm, Jon Dahl Tomasson, Michael Laudrup, Flemming Toft, Allan Pedersen samt Jim Stjerne Hansen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu