Наши партнеры

MenuDBU og Adidas forlænger til 2012

Dansk fodbold

DBU kunne i dag meddele, at de har forlænget aftalen med deres trøjeleverandør Adidas, således at landsholdet vil spille i det tyske mærke frem til 2012.

Lige siden 2004 har det danske landshold spillet i trøjer fra tyske Adidas. Begge parter har været så glade for aftalen, at de i dag valgte at forlænge aftalen, således at de har papirer på hinanden i yderligere fire år gældende fra 1. juli 2008.

”Adidas er verdens førende producent af fodboldudstyr, og samarbejdet gennem de første tre år har bestyrket os i, at valget af Adidas for fire år siden var det rigtige. Adidas’ kvalitet er indiskutabel, og firmaets leverancer har mere end levet op til vores forventninger. Vi betragter forlængelsen af aftalen som et udtryk for en gensidig tilfredshed med samarbejdet,” sagde Jim Stjerne Hansen til DBU’s hjemmeside.

”De første tre år har fungeret upåklageligt. Så selvom vi ikke har haft dansk deltagelse ved en slutrunde siden 2004, tror Adidas stadig på, at dansk fodbold også i fremtiden vil være at finde i toppen af international fodbold. Derfor er samarbejdet med DBU også for Adidas en langsigtet investering, hvor parterne står sammen i både super gode og almindelige tider,” sagde direktør for Adidas Danmark, Claus Møller.

Udover det danske landshold er Adidas også trøjeleverandør til klubber som Chelsea, AC Milan, Real Madrid, Liverpool og Bayern München, samt Brøndby IF, der er det eneste SAS Liga-hold, der spille i det tyske mærke.Kommentér

En kommentar til “DBU og Adidas forlænger til 2012

  1. boldbold siger:

    det synes jeg der er godt :):):):);)B):D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu