Наши партнеры

MenuDBU-nomineringer: Årets spiller

Dansk fodbold

DBU har nu navnene på de fire spillere klar, som kæmper om titlen som ”Årets spiller” i Danmark 2008.

Det er nu blevet offentliggjort, hvilke fire spillere, man kan stemme på til den eftertragtede titel som ”Årets spiller” i Danmarks 2008.

Der er tale om fire landsholdsprofiler, og danskerne har for første gang nogensinde mulighed for at præge resultatet, da DBU i samarbejde med TV 2 har lavet en åben afstemning.

De fire nominerede spillere er:

Nicklas Bendtner

DBU skriver følgende om ham:

“Har i årets løb spillet sig til en fast plads på landsholdet som den dybe angriber, og har også på klubholdet i Arsenal fået mere spilletid i årets løb. Nicklas er stærk med ryggen til mål, er stærk i boldmodtagelse, og qua sin størrelse er han god i luftspillet.

Desuden meget bevægelig og kombinationsstærk. Har helt sikkert en lovende karriere foran sig.”

Daniel Jensen

DBU skriver følgende om ham:

“Har klart markeret sig som dirigent i den offensive del af spillet på landsholdet. Han er teknisk særdeles stærk og besidder en spilintelligens ud over det almindelige.

Daniels blik for spillet gør ham til en meget vigtig brik i det danske spil og på klubholdet i Werder Bremen. At han også scorer vigtige sejrsmål, understreger blot hans store værdi for holdet.”

Martin Laursen

DBU skriver følgende om ham:

“Har fremstået som en af de helt store støtter på landsholdet.

Hans spidskompetencer, hurtighed, nærkampstyrke og det stærke hovedspil, gør ham til den markante midtforsvarer, han er.

Dette medfører, at Martin fremstår som en meget vigtig spiller både i forsvaret og i angrebet i forbindelse med standardsituationer. Han er fast mand på klubholdet i Aston Villa.”

Christian Poulsen

DBU skriver følgende om ham:

“Har markeret sig kraftigt på sine klubhold, først i Sevilla og senest i Juventus. Han er kendt som balancespilleren, der hele tiden sikrer området foran forsvaret. Fra den position er Christian også ofte den spiller, der dirigerer slagets gang frem ad banen – ofte via lange diagonale skift til fløjene.

At han også er farlig i forbindelse med hjørnespark blev senest bevist med den vigtige udligning i Portugal.”

Mandag den 17. november løber det store gallashow af stablen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu