Наши партнеры

MenuDBU-nomineringer: Årets SAS Liga-spiller 2009

Dansk fodbold

Cirkusbygningen danner rammerne, når der mandag den 9. november afholdes det store fodboldshow, Dansk Fodbold Award 2009, i København. I dag har DBU offentliggjort de spillere, som dyster om titlen som ”Årets SAS Liga-spiller 2009”.

Atiba Hutchinson, F.C. København:

”Er i det mere skjulte en af de vigtigste spillere hos mestrene og pokalvinderne fra FCK. Kan spille alle positioner på midtbanen. Er stærk i kombinationsspil. Særdeles sikker med bolden – og er meget boldfast,” lyder begrundelsen på DBU’s hjemmeside.

Jakob Poulsen, AGF:

”Har “genrejst karrieren” og har markeret sit kraftigt. Teknisk dygtig og løbestærk – og kan bestride mange positioner på holdet. Har klart været med til at bringe AGF op i den bedste halvdel af ligaen – og har leveret fine præstationer på landsholdet,” lyder begrundelsen på DBU’s hjemmeside.

Eric Djemba-Djemba, OB:

”Har leveret en af de mest markante og stabile OB-præstationer. Fremstår som teknisk dygtig og boldsikker. Fysisk robust og stærk. Omdrejningspunkt som balancerende midtbanegeneral,” lyder begrundelsen på DBU’s hjemmeside.

Ailton Almeida, F.C. København:

”En af ligaens mest seværdige spillere. Teknisk fremragende og via sine skarpe driblinger, sin hurtighed og finter særdeles stærk i 1 mod 1 spillet – og i kombinationsspillet,” lyder begrundelsen på DBU’s hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu