Наши партнеры

MenuDBU-nomineringer: Årets mål 2009

Dansk fodbold

DBU har i samarbejde med TV 2 Sporten udvalgt de nominerede scoringer i dette år, som alle kæmper om titlen som “Årets mål 2009”.

Dansk Fodbold Award løber af stablen den 9. november, hvor der vil blive uddelt en række prestigefyldte priser.

Én af disse er “Årets mål 2009”, og TV 2 Sporten har nu annonceret de seks scoringer, der kan stemmes på.

TV 2 Sporten har offentliggjort følgende beskrivelser:

Mål nummer 1: Ailton Almeida til 2-0 for FC København på udebane mod AC Horsens den 25. april 2009, hvor den brasilianske angriber næsten fra baglinjen sender bolden i mål via overliggeren.

Mål nummer 2: Bajram Fetai til 2-1 for FC Nordsjælland på hjemmebane mod Vejle den 18. maj 2009, hvor angriberen halvt liggende sparker bolden over i det lange hjørne af målet efter et hjørnespark.

Mål nummer 3: Dioh Williams til 2-0 for AGF på hjemmebane mod Vejle den 25. oktober 2008, hvor angriberen med en flot soloaktion dribler uden om flere Vejle-forsvarere og målmand Jimmy Nielsen, inden han let kan trille bolden i mål.

Mål nummer 4: Morten ‘Duncan’ Rasmussen til 2-2 for Brøndby på udebane mod SønderjyskE den 19. oktober 2008, hvor ‘Duncan’ hamrer bolden ind bag Henrik Ipsen i SønderjyskE-målet langt udefra.

Mål nummer 5: Nicklas Bendtner til 1-0 for Danmark på hjemmebane mod Portugal den 5. september 2009, hvor den danske landsholdsangriber laver en fremragende, retningsbestemt tæmming med brystet og snyder det portugiske forsvar, inden han hamrer bolden op i nettaget til en dansk føring.

Mål nummer 6: Kasper Risgårds mål til 1-0 for AaB på udebane mod Vejle den 22. november 2008, hvor Risgård fra kanten af feltet sender bolden i en flot bue op i krogen af Vejle-målet.

Det er værd at bemærke, at der først blev præsenteret otte scoringer, men to af disse opfyldte ikke de opstillede kriterier, og derfor blev de trukket ud af konkurrencen igen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu