MenuDBU-nomineringer: Årets Dommer 2009

Dansk fodbold

DBU offentliggjorde i dag, hvilke dommere, der har mulighed for at løbe af sted med titlen som ”Årets Dommer 2009”, der uddeles mandag den 9. november ved det stort anlagte show, Dansk Fodbold Award 2009.

Lars Christoffersen:

“Ingen tvivl om, at Lars nu har slået sig fast som en af de rutinerede Superligadommere, der altid løser sine opgaver uden de store vanskeligheder. Lars har fået flotte karakterer i sine mange opgaver i udlandet – og kampene i udlandet vokser i sværhedsgraderne!,” således lyder argumentet på DBU’s hjemmeside.

Claus Bo Larsen:

“Igen i år store toppræstationer både herhjemme og på de udenlandske baner. Brugt flittigt af både FIFA og UEFA til deres store og på papiret vanskelige opgaver. Særdeles vellidt og anerkendt blandt både spillere og ledere både herhjemme og i udlandet. Samtidig er Claus Bo en god kollega, der er meget hjælpsom overfor de yngre dommere. Sympatisk og med flot engagement til alle opgaver. Rangerer blandt UEFA’s topdommere,” således lyder argumentet på DBU’s hjemmeside.

Michael Svendsen:

“Har haft en rigtig god og flot sæson herhjemme og også fået gode rapporter med hjem fra de udenlandske opgaver. Er virkelig vokset med opgaverne og har fundet en større ro og dybde i sin dommergerning. Bruges af UEFA til deres eksperiment med 6 dommersystemet,” således lyder argumentet på DBU’s hjemmeside.

Jakob Kehlet:

“Er kommet rigtigt flot fra start her i sin første sæson i Superligaen. Der er stor ros til Jakob fra både klubber og spillere – og han har vist et stort format. Jakob har et kæmpe udviklingspotentiale, der tyder godt for fremtiden,” således lyder argumentet på DBU’s hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu