Наши партнеры

MenuDBU havde landstræner-plan B klar

Dansk fodbold

DBU’s generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, lægger ikke skjul på, at unionen havde en plan B klar, hvis landstræner Morten Olsen ikke ønskede at forlænge sin kontrakt.

DBU kunne i går glæde sig over, at fremtidens landstræner fortsat hedder Morten Olsen, eftersom den erfarne mand i spidsen for Danmarks landshold, underskrev en toårig forlængelse af kontrakten.

Men generalsekretær i DBU, Jim Stjerne Hansen, er også en ærlig mand, og derfor lægger han ikke skjul på, at unionen havde en plan B klar, såfremt Olsen-forlængelsen ikke blev en realitet.

”Selvfølgelig arbejder man med en skyggeliste, hvis nu Morten Olsen ville noget andet, men vi har jo aldrig lagt skjul på, at vi gerne ville fortsætte samarbejdet,” forklarer generalsekretær Jim Stjerne Hansen til B.T., og uddyber:

”Omvendt må man jo også være realist og forholde sig til muligheden for, at han måske havde lyst til noget andet. Så vi var nødt til at gøre os nogle overvejelser – hvis nu.”

Jim Stjerne Hansen ønsker dog ikke at fortælle, hvilke trænere, som befinder sig på listen, men han røber, at der både er danske og udenlandske emner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu