Наши партнеры

MenuDBU forlænger Parken-aftale med fire år

Dansk fodbold

DBU har tidligere i dag forlænget aftalen med Parken, så Danmarks største fodboldstadion også vil kunne danne rammen om de kommende to kvalifikationsturneringer for det danske landshold.

Parken har tidligere været udsat for hård kritik, idet græstæppet flere gange er blevet kritiseret for at være for dårligt, efter en række andre arrangementer, der er blevet afholdt på det store fodboldstadion.

DBU mener dog fortsat, at Parken er den mest optimale løsning for det danske landshold, og derfor kunne parterne i dag sætte en underskrift på en ny aftale, som sikrer, at alle kvalifikationskampe i de kommende fire år bliver afviklet på FC Københavns hjemmebane.

”Vi har fået tilrettet vores aftale på nogle punkter, der giver os større sikkerhed for at kunne benytte Parken, en kvalitetssikring af selve banen og større fleksibilitet i forhold til billetprissætning og udnyttelsen af de enkelte tribuneafsnit,” fortæller DBU’s generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, i en pressemeddelelse og han uddyber:

”Parken har gennem årene fået en del berettiget kritik for banens tilstand, men de har gjort kritikerne til skamme med en rigtig god bane til vores landskampe gennem det seneste års tid. Og den standard holder vi Parken op på gennem den nye aftale.”

DBU har fået indføjet en option i kontrakten, som betyder, at de har ret til at bestemme, hvor nationens venskabskampe skal spilles, men de vil fortsat også kunne have Parken med i deres betragtninger til dette.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu