Наши партнеры

MenuDBU forlænger kontrakten med Bonde

Dansk fodbold

Peter Bonde kommer til at stå ved Morten Olsens side indtil sommeren 2010. Det blev en kendsgerning efter Dansk Boldspil Union i dag blev enig med Bonde om en forlængelse af hans kontrakt.

Siden 2006 har Peter Bonde været assistent for Morten Olsen på det danske landshold. Han overtog rollen fra Keld Bordinggard, og har været rigtig tilfreds med jobbet. Derfor er han glad for, at det er lykkes at få en kontraktforlængelse på plads med DBU.

”For det første har jeg tillid til potentialet i den nuværende landsholdstrup, og derfor har jeg en begrundet tro på, at vi kan kvalificere os til VM-slutrunden i 2010, som er Morten Olsens og mit primære mål de kommende to år. For det andet er jeg meget tilfreds med samarbejdet med Morten Olsen. Hans faglige niveau er i særklasse, og det er på det personlige plan meget inspirerende for mig,” forklarede Peter Bonde på DBU’s hjemmeside.

Morten Olsen ser også positivt på kontraktforlængelsen, da Bonde har levet op til de forventninger, som landstræneren har haft.

”Jeg er glad for at få mulighed for at fortsætte samarbejdet med Peter. Han var blandt mine foretrukne kandidater til stillingen i 2006, og han har til fulde levet op til forventningerne både fodboldfagligt og med sin behagelige personlighed,” lød det fra landstræneren til samme medie.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu