Наши партнеры

MenuDBU foretrækker en dansk landstræner

Dansk fodbold

DBU’s generelsekretær Jim Stjerne Hansen fortæller, at det vil være mest naturligt, hvis Morten Olsen bliver erstattet af en dansker, når Olsen engang vælger at forlade sit trænersæde på det danske landshold.

Danmarks nuværende landstræner, Morten Olsen, har kontraktudløb med DBU efter VM-slutrunden 2010, men parterne ønsker først at indlede forhandlinger, når det ligger fast, om Danmark deltager i slutrunden i Sydafrika.

DBU’s generelsekretær Jim Stjerne Hansen forklarer, hvilke overvejelser, man har gjort sig omkring en erstatning.

”Jeg betragter det som naturligt, at det er en dansker, der er landstræner, fordi det er det danske landshold, og det er en dansk passion. Det er noget af det største som spiller at spille for sit land, og det må også gøre sig gældende som træner,” fortæller generelsekretær Jim Stjerne Hansen til DR Sporten.

Tidligere har Michael Laudrup, der i øjeblikket er ledig i trænergerningen, været inde i billedet som Morten Olsens afløser, og Jim Stjerne Hansen anser det også som en mulighed at finde en dansker til opgaven.

”Hvis vi har en kandidat, og det mener jeg, at vi måtte have, så vil jeg helst, at det bliver en dansk landstræner, men jeg vil ikke udelukke, at det kunne blive en udlænding igen, som da vi valgte Bo Johansson. Men så skal det være én med et indgående kendskab til dansk fodbold,” slutter generelsekretæren.

Den nuværende AGF-træner Erik Rasmussen har ligeledes været sat i forbindelse med landstrænerposten, og han har selv givet udtryk for, at han er interesseret, hvis det en dag skulle komme på tale.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu