Наши партнеры

MenuDBU: Boykot var ikke i orden

Dansk fodbold

Lørdag holdt DBU møde for at drøfte og gennemgå landsholdets boykot af pressen efter en flot sejr over Portugal. Tilmed fandt man frem til en konklusion. Boykotten var ikke i orden, lyder det.

Landsholdets boykot efter den sensationelle sejr mod favoritterne fra Portugal, er blevet til meget mere end et flot resultat. Efter kampen talte landsholdets spillere ikke med pressen, hvilket har skabt en del uro. I dag holdt DBU møde om sagen, og her blevet den beslutning taget, at det bestemt ikke var en acceptabel opførsel. At spillerne ikke havde konsulteret andre end sig selv, var en tunge på vægtskålen.

“Vi beklager, at pressen og dermed offentligheden blev afskåret fra nogle aktuelle kommentarer fra landsholdsspillerne i timerne efter den flotte sejr i Portugal i forrige uge,” udtaler Allan Hansen fra DBU.

“Og vi må samtidig understrege, at spillerens aktion – uanset at man kan have forståelse for den menneskelige reaktion – ikke var i overensstemmelse med hverken DBUs værdigrundlag, strategier eller pressekoncept,” fortsætter han.

Ydermere får boykotten prædikatet “uacceptabel”.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu