Наши партнеры

MenuDBU afviser AGF-klage

Dansk fodbold

Dansk Boldspil-Union har afvist AGF’s klage, som de har indgivet over Anders Kures udvisning i SAS Liga-kampen mod FC Nordsjælland.

AGF har indgivet en klage til DBU omkring Anders Kures udvisning i SAS Liga-opgøret mod FC Nordsjælland, men denne klage afviser DBU, da de vurderer, at Kure foretog en strafbar handling i straffesparksfeltet, hvilket betyder, at udvisningen og straffesparket som dommer Anders Hermansen dømte, er i overensstemmelse med Fodboldloven.

Efter denne kendelse, appellerede AGF til DBU mod at have skulle have været præsenteret for et gult kort frem for et rødt, men DBU afviser. AGF skriver i klagen, at Hermansen tøvede med at fløjte og brugte fordelsreglen, men det afviser manden i sort.

I samme forbindelse afviser DBU at nedsætte straffen til Kure.

”Vi har fået en redegørelse fra kampens dommer. Han har vurderet, at Anders Kure, med sit riv i trøjen, fratog Martin Bernburg en oplagt scoringschance. Anders Hermansen har endvidere redegjort for, at han ikke har benyttet fordelsreglen ved at afvente om bolden gik i mål, inden han besluttede at dømme straffespark. Der er efter Fodboldloven tale om en korrekt udvisning, og ikke en situation, der er relevant for overvejelser om pointnedsættelse til spilleren,” siger Peter Ebbesen, der er leder af DBU Turneringer, i en pressemeddelelse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu