Наши партнеры

MenuDavid Nielsen udlejet til Strømgodset

Dansk fodbold

OB’s angriber, David Nielsen, bliver udlejet til Strømgodset for resten af året.

David Nielsen blev endnu en spiller i den lange række af angribere, som OB i de senere år har erhvervet sig, da han i sommers blev hentet tilbage til dansk fodbold fra norske Start.

Men der skulle kun gå seks måneder før endnu en angriber var på plads i Odense, da fynboerne købte den gamle Randers-kending, Djiby Fall, som så nu er manden, som skal køre mål for OB.

Med Fall på holdet er David Nielsens plads på banen meget langt væk, og det tager han nu konsekvensen af og bliver ud til Norge og Strømgodset, hvor han skal spille resten af året.

“Jeg har lyst til at spille fodbold og udsigten til fast spilletid i foråret er begrænset, i og med, at vi lige har købt en fantastisk angriber i Djiby Fall. Jeg er ikke for fin til at erkende, at jeg næppe kommer på holdet her, men på den anden side har jeg også en alder, hvor jeg har brug for at spille fodbold,” sagde angriberen til TV2 Sport.

David Nielsen, som altså kun nåede at spille for OB i et halvt år i denne omgang, er en rigtig fodboldnomade med hele 10 forskellige klubber på sit CV, hvoraf den ellevte og seneste i rækken altså bliver Strømgodset fra Norge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu