Наши партнеры

MenuDavid Nielsen glad for OB-comeback

Dansk fodbold

David Nielsens skifte fra Start til OB blev i går bekræftet, og den danske angriber er glad for, at skulle spille for den klub, som han også repræsenterede i 1993-1996.

David Nielsen spillede i OB fra 1993-1996, og det var derfor dem, der opforstrede den danske angriber til de professionelle rækker. David Nielsen er også glad for sit comeback på det fynske SAS Liga-hold.

“Det er den klub, hvor jeg blev opfost­ret til at være professionel fodbold­spiller, og det er en klub, der har en helt speciel plads hos mig,” sagde David Nielsen til TV2 Sporten.

Samtidig afviste han, at han skulle score mange mål for, at opholdet bliver en succes.

“Jeg tæller ikke, hvor mange mål jeg laver, men hvor mange kampe jeg vinder,” udtalte den danske angriber.

David Nielsen har tidligere optrådt for FC København, AaB og FC Midtjylland i SAS Ligaen.Kommentér

2 kommentarer til “David Nielsen glad for OB-comeback

  1. obgaxe siger:

    :);):(:|:o:pB):D:@[b][/b][i][/i][u][/u][url][/url][mail][/mail][img][/img][center][/center][small][/small][code][/code][quote][/quote]

  2. obgaxe siger:

    OB:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DOB ODENSE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu