Наши партнеры

MenuDavid Nielsen: Fortsætter ikke i Danmark

Dansk fodbold

OB-angriberen David Nielsen tror ikke, at hans fodboldfremtid vil fortsætte i dansk fodbold, eftersom han i går blev idømt 20 dages betinget fængsel for vold.

OB skrev i sommeren 2007 en treårig kontrakt med angriberen David Nielsen, men trods den lange aftale tror Nielsen ikke på, at han vil fortsætte sin fodboldfremtid i Danmark. I går blev han nemlig idømt 20 dages betinget fængsel for vold, hvilket han mener, han påvirket hans ry i dansk fodbold.

”Jeg tror ikke, at jeg kommer til at spille mere i dansk fodbold. Der er en masse begrænsninger for mig rent sportsligt på den måde, jeg spiller fodbold på. Den måde, hvor jeg skal spille mindre aggressivt, end jeg plejer. Og så tror jeg også, at der er mange klubber, der ikke vil være klar til at tage mig,” fortæller David Nielsen til B.T.

Den norske Tippeliga-klub Brann har været meldt interesseret, og sportschefen for klubben har allerede bekræftet, at han har haft et møde med OB.

”Siden Kim Brink har bekræftet vores samtaler i dansk presse, kan jeg også bekræfte, at vi har haft et møde med OB,” sagde Brann-sportschefen tirsdag og tilføjede, at David Nielsens var en mulig forstærkning.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu