Наши партнеры

MenuDavid Beckham: Jeg vender hjem

Andet fodbold

David Beckham forklarer i dag, at han er fastbesluttet på at vende hjem til LA Galaxy, når den italienske sæson er afsluttet.

David Beckhams fremtid har været udsat for stor virak på det seneste, men den erfarne superstjerne slår nu fast, at han vender hjem til sin amerikanske arbejdsgiver, Los Angeles Galaxy, når den igangværende Serie A-sæson er afsluttet, hvor han i øjeblikket repræsenterer AC Milan på en lejekontrakt.

”Det eneste, der er sikkert i øjeblikket, er, at jeg i juli måned vender hjem til Los Angeles Galaxy, hvor jeg skal mødes med mine nuværende holdkammerater i en venskabskamp,” fortæller David Beckham ifølge teamtalk.com, og han forsikrer, at han har store fremtidsvisioner i USA.

”Jeg respekterer Los Angeles Galaxy, og jeg ønsker at promovere fodbolden i USA. Jeg vender muligvis tilbage til AC Milan i januar måned, men der er fortsat nogle formaliteter, som skal fastsættes. Før jeg ankom til Milano, advarede de mig om, at jeg ville blive meget fascineret af Milano, og de fik helt ret,” tilføjer 34-årige Beckham.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu