Dårlig debut for Mikkel Thygesen

Tysk fodbold

Mikkel Thygesen spillede ikke sit bedste i hans debut for Mönchengladbach, da de i dag tabte 3-1 til Energie Cottbus.

Mikkel Thygesen blev skiftet ud efter en times spil, da Mönchengladbach i dag spillede mod Energie Cottbus. Thygesen var sammen med Kasper Bøgelund, med fra start, da Mönchengladbach i dag tog hul på forårssæsonen. Gladbach sad godt på kampen i første halvleg, dog uden at Mikkel Thygesen var med i nogle afgørende situationer.

Derfor kom det som lidt af en overraskende, da Cottbus kom foran efter halv times spil. Sergiu Radu løftede elegant bolden over Kasey Keller og bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Og bare fem minutter senere blev samme Sergiu Radu spillet helt fri af Vlad Munteanu og kunne med en inderside bringe Cottbus på 2-0.

Efter en 60 minutters spil fik Mikkel Thygesen sin største chance i kampen, da Cottbus-keeperen Tomislav Piplica havde besvær med at holde et skud fra Marcell Jansen, men målmanden fik dog i sidste ende, bolden under kontrol, og fem minutter senere blev Thygesen skiftet ud.

Fra bænken kunne han se Michael Delura reducere til 2-1 ti minutter før tid og Vlad Munteanu bringe Cottbus på 3-1 i kampens sidste minut, der også blev kampens resultat.

Dermed ryger Mönchengladbach endnu længere ned i nedrykningsdyndet. Da begge de andre bundklubber, Mainz og HSV, fik point i dag.

Hamburger SV spillede uafgjort mod Arminia Bielefeld uden Jonas Kamper. HSV kom foran efter ti minutter, da den tidligere PSG-spiller, Daniel Ljoboja, scorede men i de døende minutter udlignede Bernd Korzynietz for Bielefeld.