Наши партнеры

MenuDansker overvejer SAS Ligaen

Dansk fodbold

Danske Martin Albrechtsen har fået at vide at han ikke længere er ønsket i Derby County, og han er derfor i gang med at finde sig en ny destination.

“Det er sådan lidt specielt for mit vedkommende. Lige inden sæsonen var slut, fik jeg at vide, at jeg gerne måtte finde en ny klub. Så jeg er nærmest blevet fritstillet,” siger Martin Albrechtsen til Onside.

Selvom transfervinduet åbner den 1. juli, så har der allerede været klubber som har vist stor interesse for Martin Albrechtsen. Dog har danskeren endnu ikke følt sig fristet, da ingen har fremvist de store pengesedler.

Derby County rykkede ud af Premier League i sidste sæson og havde store tanker om at vende tilbage hurtigt. Den plan lykkedes dog ikke og man har derfor valgt at skille sig af med Albrechtsen af økonimoske årsager.

“Det var deres forklaring. Og hvis de virkelig ville beholde mig, havde de nok også være villige til at betale. Men de mente, at de kunne få andre spillere til en billigere pris, som de hellere ville bruge penge på end mig. Det må jeg forholde mig til. Det er fint nok, hvis jeg finder en ny klub, men det kan blive et langt år, hvis jeg ikke gør,” forklarer den danske forsvarsspiller.

Martin Albrechtsen kom til Derby County i 2004 fra West Bromwich Albion og selvom han foretrækker engelsk fodbold, så udelukker han ikke et SAS Liga-skifte.

“Hvis det kan blive England, vil det være det bedste. Jeg har spillet herovre i fem år, og det er min førsteprioritet. Omvendt står vi i en familiemæssig situation, hvor vi godt kan flytte, og hvis der kommer en dansk klub med en stor pose penge, så ved man aldrig,” slutter Martin Albrechtsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu