Наши партнеры

MenuDansker klar igen

Italiensk fodbold

Den danske landsholdsspiller Martin Jørgensen er endelig kommet sig over sin sjældne sygdom og kommer på banen for første gang i knap et halvt år.

Siden september sidste år har Fiorentinas danske spiller Martin Jørgensen ikke kunne holde til at spille fodbold på højt niveau. En sjælden virus gjorde, at Jørgensen måtte sygemelde sig selv i en lang periode, men nu er danskeren atter klar til at komme i kamp for det italienske storhold.

“Da jeg var syg fyldte fodbolden ikke ret meget. Det er først nu, hvor jeg igen træner med holdet, at det begynder at krible igen i forhold til at få lov til at spille,” siger Martin Jørgensen til TV 2 Sporten.

Martin Jørgensen kan gøre sit comeback i Fiorentinas returopgør mod Ajax Amsterdam, mens han ser frem til flere kampe på landsholdet.

“Jeg håber da, at der er plads til mig igen (på landsholdet, red.), når jeg begynder at spille igen. Men nu må vi se, om jeg stadig er lige så god, som jeg var for et halvt år siden,” siger han.

Martin Jørgensen offentliggjorde sidste uge, at han og Serie A-klubben Fiorentina har aftalt, at den 33-årige bliver i klubben i endnu et år, men siger samtidig også at lønnen er det eneste, som skiller parterne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu