Наши партнеры

MenuDanske nederlag i Europa kan koste dyrt

Dansk fodbold

At det kun er FC København, der er tilbage i europæisk fodbold denne sæson, kan koste Danmark meget dyrt på den europæiske rangliste, hvor Danmark lige nu er nummer 13.

Danmark havde et rigtig godt år sidste år i europæisk fodbold med flere gode resultater fra både AaB og FC København. I år skal man dog sætte sin lid til de danske mestre fra FC København, da de er det eneste resterende danske hold i Europa League.

Randers, OB, AaB og Brøndby er alle røget ud af europæisk fodbold, og det har allerede betydet, at Schweiz har taget 12. pladsen fra Danmark, som giver en plads direkte til Champions League for mestrene, men det kan blive værre endnu for Danmark.

De fem hold, der ligger lige efter Danmark, har således alle to eller tre hold med i de europæiske turneringer, og det kan i værste fald betyde, at Danmark ryger helt væk fra top 15, som giver to pladser i Champions League-kvalifikationen.

Bulgarien, der ligger på 16. pladsen, har dog mere end fire point op til Danmark, så det mest sandsynlige er stadig, at Danmark holder 15. pladsen på ranglisten, og dermed ligner det to danske hold i Champions Leauge-kvalifikationen til næste sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu